Rabat bruges normalt til beklædning af træfacader, men andre dele af boliger kan også tackles med rabatdele. I de følgende afsnit vil jeg yderligere forklare, hvad disse rabatdele præcist betyder, hvad du kan gøre med dem, hvilke typer der er, og hvor du bedst kan få disse smukke dele.

Hvad kan du gøre med rabatter?
Disse dele er generelt lavet af forskellige typer hårdttræ, hvilket også forklarer holdbarheden. Disse træversioner giver god beskyttelse mod trærot og svampe efter regnbyger og det vand, der bliver tilbage. Takket være rillen og den tilpassede kant klikker de to dele problemfrit sammen og skaber et dæksel, der har en beskyttende effekt. I dag er der også plastplanker til salg, disse rabatdele har et endnu bedre kliksystem, hvilket betyder, at samlingen sker endnu hurtigere. Ulempen ved dette stof er, at det mister sin vandafvisende funktion.

Hvad er rabatdele, og hvor kan jeg købe dem?
Rabatdele bruges ofte til facader, som det blev skrevet tidligere. Dette er dog ikke den eneste mulighed. Hegn bygges også i stigende grad ved hjælp af rabat. Brugen af ​​denne type byggematerialer giver mange mennesker en varm følelse, træet og den vandrette lægningsmåde har simpelthen mere charme end et hus eller hegn af beton eller sten. Et godt eksempel på dette er en skandinavisk sauna! Det gode hårdttræ kan sagtens holde i 15-20 år, er let at vedligeholde, opdatere og male.

Typer af rabatdele
I den butik, hvor jeg selv får mine dele, har de halvtømmer, tåbrædder, falsedele sort, rhombusprofiler, fasede dele, svenske rabatter og bjælkehytteprofiler. Selvfølgelig er der flere typer, men disse er de mest almindelige og af den bedste kvalitet. Der er mange forskellige stilarter til rådighed, og tilføj virkelig noget til din have eller dit hjem!

Leave a Reply

Your email address will not be published.